About

Onze Filosofie: Eenvoud is Kracht


Bij KISS. Consulting houden we het eenvoudig maar krachtig. Onze filosofie - "Keep It Simple, Stupid" - is het fundament van ons werk. Als full-service e-commerce bureau ontwarren we de digitale complexiteit en transformeren we die in succesverhalen.


Een Partner, geen Leverancier


We zijn meer dan alleen maar technici - wij zijn uw partners in groei. We bestaan uit een dynamisch team van vijf professionals, elk met unieke vaardigheden en een passie voor het ontsluiten van het online potentieel van ambitieuze bedrijven. Als u klaar bent om in actie te komen en serieus wilt investeren in uw online succes, dan zijn wij er om u te ondersteunen.


Realisaties


We zijn trots om samen te werken met bedrijven met een missie, zoals Recuphout, dat afval omzet in waardevolle producten. Dankzij onze geïntegreerde e-commerce en marketingstrategieën hebben zij hun online aanwezigheid en Shopify webshop omzet enorm kunnen verhogen. En dat is maar één voorbeeld van hoe we onze partners helpen groeien.


Menselijkheid en Empathie


Bij KISS. Consulting begrijpen we dat er achter elk bedrijf mensen staan met dromen, ambities en doelen. We voelen ons sterk betrokken bij het helpen van onze klanten om die doelen te bereiken, wat niet alleen technologische expertise vereist, maar ook menselijkheid en empathie.


Een Cultuur van Groei


We zijn trots op onze cultuur van openheid, toewijding en continue verbetering. Wij geloven dat uw succes ons succes is, en daarom blijven we streven naar verbetering, zelfs nadat de initiële doelen zijn bereikt.


Jouw Partner in E-commerce Succes


Onze aanpak gaat verder dan het bouwen van een Shopify webshop. We zijn een partner die met jou meedenkt, die zich inleeft en die naast je staat in je e-commerce reis. Als je op zoek bent naar een team dat net zo betrokken is bij jouw succes als jijzelf, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Laten we samen jouw succesverhaal creëren. 

En de eerste stap? Die is eenvoudig. Pak de telefoon en bel ons vandaag nog.

Our Services

[chatbot]